POVESTEA NOASTRA

 

Compania s-a născut în 2008, ca o companie electrică română, având ca activitate principală în domeniul proiectării electrice, montare și servicii pentru proiecte de carcase electrice și echipamente casnice.

Logo Nimatron Technik

Since 2015 the company started to build projects in the industrial and automotive sectors, including electrical panels and automation systems with plc programming. Soon after we recorded great growth in this industry due to our great engineers, we have been able since to give birth to more complex projects. Due to good colaboration with companies in building reliable projects together from 2015, Nimatron Technik has become a tight partner for local automotive industry having our own production warehouse, with 15 employees and 4 co-workers in this field.

In 2018 am inceput sa proiectam o linie automata care urmareste sa ia inghetata de pe transportator si sa o aseze in cutii. Acest proiect a fost o mare provocare pentru echipa Nimatron, fiind un proiect destul de complex.

In 2020 am inceput un nou proiect de programare a bratelor robotizate pentru diverse actiuni destul de complexe ( sudare, paletizare, prindere si plasare, vopsire, etc. ). Acest proiect este in constructie si reprezinta o mare provocare pentru echipa Nimatron si nu ne oprim aici.